Myggebalsam 100 ml.

Pris DKK 99,00

Vare nr. HS/PH14953

SkinOcare Myggebalsam fra Pharma Vest.

Beskrivelse:


SkinOcare MYGGEBALSAM beskytter mod stik og bid fra stikkende og bidende insekter på den menneskelige hud, f.eks. ved at ophold i det fri, før spadsereture i skoven, havearbejde, vandreture og sportsaktiviteter. Produktet er baseret på naturligt forekommende planteolier, hvilket betyder at produktet ikke er farligt for hverken miljø, mennesker eller dyr.
Når SkinOcare MYGGEBALSAM smøres på huden, dannes en tæt vedvarende dampfase, der skjuler kropstemperatur, hudens fugtighed og andre vigtige elementer for insektets opfattelsesevne. Det vil sige at de ikke kan genkende den behandlede hud som potentiel næringskilde.
SkinOcare MYGGEBALSAM er effektiv i op til 8 timer efter påsmøring, men bør dog smøres på efter behov. Balsamen er vandafvisende, hvilket gør at det let kan bruges af vandglade børn og er derfor ideel til lettere sportsaktiviteter, da den er svedresistent. Balsamen er CE-mærket.

Anvendelse:
SkinOcare MYGGEBALSAM påføres i en passende mængde på de steder på huden, der ønskes beskyttet, hvorefter balsamen gnides godt ind stå total huddækning opnås.

Kundevejledning:
SkinOcare MYGGEBALSAM kan bruges af voksne såvel som børn. Det kan desuden bruges af spædbørn uden problemer. Kan endda anvendes under graviditet.

Emballage:
SkinOcare MYGGEBALSAM leveres i en 100 ml trykflaske som er klar til brug.

Indhold:
Kokosolie, Kokosfedt, amerikansk olie, vand.


Tilbage

Aloe Vera Sun Face 10 ml.
Weleda Deo Citrus 30 ml.
Weleda Fodbalsam 75 ml.
Aloe Vera Naturel 75 ml.
Flåtspray 100 ml.
Flåtfjerner 30 ml.
Myggespray 100 ml.
Myggebalsam 100 ml.
Efterstik 30 ml.
Aloe Vera LipCreme 10 ml.
Bomuldsvat 100 g
Mellisa Læbepomade
Aloe Vera Heat 150 ml.
Mineral Deostick 50 ml.
Myggespray 100 ml.
Neglebørste med naturhår
Brillerens 100 ml.
Pure Balance roll-on deo - flower 50 ml.
Vatrondeller 50 stk.