Flåtspray 100 ml.

Pris DKK 99,00

Vare nr. HS/PV14950

SikinOcare Flåetspray fra Pharma Vest.

Beskrivelse:


SkinOcare FLÅTSPRAY beskytter mod flåt og andre kryb fra at sætte sig, bide eller stikke i huden. SkinOcare FLÅTSPRAY er udelukkende baseret på indholdsstoffer som tolereres godt og samtidig har gode hudplejende egenskaber. På grund af midlets sammensætning er det også velegnet til børn og overfølsomme personer, såfremt vedkommende ikke har allergi overfor et af de nedenstående indholdstoffer. SkinOcare FLÅTSPRAY er et miljøvenligst produkt, og er på ingen måde farligt mod hverken dyr eller mennesker.

SkinOcare FLÅTSPRAY dækker huden med en vedvarende dampfase, hvilket skjuler receptorer så som kropstemperatur, hudfugtighed og duftmærker m.m. Flåterne tiltrækkes af disse elementer, og ved brug af denne spray, kan de ikke opdage potentielle næringskilder. Sprayfunktionen gør at midlet er let at påføre. SkinOcare FLÅTSPRAY er desuden CE-mærket.

Anvendelse:
Midlet sprayes i et jævnt lag på de steder af kroppen som ønskes beskyttet. Den er effektiv i op til 6 timer ved normal sportslig aktivitet – hvilket vil sige let jogging, raske gåture osv. Der skal dog påføres et nyt lag ved behov.

Emballage:
SkinOcare FLÅTSPRAY leveres i en 100 ml sprayflaske, og er klar til brug.

Indhold:
Kokosolie, vand, citronella, citronsyre.


Tilbage

Aloe Vera Sun Face 10 ml.
Weleda Deo Citrus 30 ml.
Weleda Fodbalsam 75 ml.
Aloe Vera Naturel 75 ml.
Flåtspray 100 ml.
Flåtfjerner 30 ml.
Myggespray 100 ml.
Myggebalsam 100 ml.
Efterstik 30 ml.
Aloe Vera LipCreme 10 ml.
Bomuldsvat 100 g
Mellisa Læbepomade
Aloe Vera Heat 150 ml.
Mineral Deostick 50 ml.
Myggespray 100 ml.
Neglebørste med naturhår
Brillerens 100 ml.
Pure Balance roll-on deo - flower 50 ml.
Vatrondeller 50 stk.